DANI  J (SPA)

Dani J. este nascut in Sevilla si din 2015 se dedica exclusiv muzicii, asta dupa ce a facut o schimbare majora in viata sa.

A revenit cu forte proaspete si cu un stil nou, Bachata, stil care i se potriveste ca o manusa.

Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: Sin ti, Amor eterno, Hasta cuando, Traicion, Tan lejos de ti.

Style: Bachata 
Workshop: 
Show: 
Others:  Concert live 

SUPER MARIO (UK)

Super Mario este unul din cei mai carismatici profesori de dans care s-a născut în India, dar s-a mutat în Marea Britanie, adolescent fiind.

S-a sabilit in UK, unde traiste si in prezent, fiind un artist recunoscut si respectat de comunitatea latino din toata lumea.

Stilul sau uimitor cu combinatii si miscari fantastice, alaturi de tehnica speciala de predare il fac extrem de popular in toate colturile lumii.

Super Mario si-a castigat titlul de Million Moves Man prin capacitatea sa de a crea combinatii unice nelimitate.

Style: Salsa 
Workshop: 5
Show: 1
Others: MC 

 LA MAXIMA 79 ORQUESTRA (INT)

La Maxima 79 Orquestra a fost infiintata de Fabrizio Zoro, un dj cu exeprienta, iubitor de festivaluri, congrese si petreceri latino, din dorinta de a oferii comunitatii latino evenimente de calitate.

In 2013 orchestra laseaza albumul de debut Regresando al Guaguanco, album care inregistreaza un succes fantastic. In 2015 urmeaza lanserea melodiei La gripe iar in 2016 albumul Joseito.

Membrii orchestrei La Maxima 79 sunt: Fabrizio Zoro (ITA) – Director / Leader band / Bongo; Marco Puma (ITA) – Musical Director / Piano; Guillermo Espinoza (CUB) – Singer; Yoris Beltran (CUB) – Singer / Chorus; Umberto Nocita (ITA) – Congas; Efren Iriarte (VEN) – Timbales; Juan Carlos Avila (CUB) – Bajo; Samuele Davi (ITA)- Trumpet; Mauro Brunini (ITA) – Trumpet; Thorben Shutt (GER) – Trombon; Dairo Todd (CUB) – Trombon; Daniele Roveda (ITA) – Vibes / Keyboard;

Style: Salsa 
Workshop:
Show:
Others: Live Concert 

ROBY G (ITA)

Roby G a inceput sa danseze de la 11 ani, diferite stiluri de dans. De la 19 ani s-a simtit atras de dansurile caraibice si a inceput sa studieze laturi de cei mai buni profesori din lume, cum ar fi Alberto Valdes, Barbarito Ramos, Roly Maden, Maykel Fonts. A inceput sa danseze la cele importante congrese naționale și internaționale de salsa, iar în 2005 sa alăturat diferitelor evenimente de televiziune italienești ca model și dansator.

În 2008 s-a mutat în Calabria si a fondat „Academia Roby G., iar din 2016 a fondat echipa „Roby G y su Latin White”.

Este cunoscut ca „regele animației” pentru capacitatea sa mare de a implica și de a distra oamenii, la toate tipurile de  petreceri.

Il recomanda profesionalismul, puterea și pasiunea pentru dans.

 

Style: Salsa Cuban 
Workshop: 2
Show: 2
Others: Juriu, Entertainment 

 ADI BARAN (ISR)

Adi Baran este o aparitie diafana care emana eleganta la fiecare pas.

Kizombera israeliana va fi pentru prima oara pe line-up festivalului Romania Salsa Week , asa incat suntem siguri ca va face senzatie printre iubitorii genului Kizomba.

Alaturi de partenerul sau , Morenasso , vor aduce pe ringul de dans in pasi de kizomba , ritmurile traditionale angoleze.

 

Style: Kizomba
Workshop: 3
Show: 2
Others: Bootcamp, Jury

UAE BNF DUBAI (UAE)

BNF Dubai, cea mai apreciata companie de dans din Emiratele Unite Arabe, ia forma in 2010, sub egida lui Eider Rúa (Columbia), campion mondial la Salsa si Tango (World Salsa Championship, EUA, 2007 si International Tango Championship, Iordania, 2010), regizor de scena si antreprenor.

Tot in 2010, BNF Dubai castiga World Salsa Championship (Statele Unite), devenind una dintre cele mai apreciate trupe de dans si entertainment din EUA, de atunci performand pe scenele a peste 30 de tari din Otientul Mijlociu, America, Asia si Europa.

Secretul succesului lor are la baza o echipa incredibila de profesionisti ce se dedica zi si noapte crearii de noi concepte si momente artistice magice, la cel mai inalt nivel.

Style: Tango , Salsa 
Workshop: 3
Show: 4
Others: Juriu,
Entertainment 

MORENASSO CRACK (AGO)

Morenasso Crack – King of kizomba from Angola , este unul dintre cei mai apreciati dansatori de kizomba.

Nascut in Luanda , a inceput sa danseze in grupul Carnavalului din Maianga.

Experienta acumulata , autenticitatea si stilul inconfundabil sunt estentiale pentru un dansator de talie mondiala.

 

Style: Kizomba
Workshop: 3
Show: 2
Others: Bootcamp , DJ, Jury 

Columbia EIDER RUA (COL)

Eider Rua Giraldo este unul dintre cei mai apreciati artisti din lumea dansului.

Fondator al renumitei companii de dans si entertainment din Dubai, „BNF Dance and Entertainment”, director si organizator al festivalului „Dubai Latin Festival”, director al festivalului de dans „Colombia Salsa Festival”, director si organizator al World Tango Championship si organizator al World Latin Dance Cup, USA.

Povestea sa de viata este o impletire perfecta intre emotie si precizie, intre vis si realitate.

Style: Tango , Salsa
Workshop: 3
Show: 4
Others: Juriu ,
Entertainment 

EDWIN RIVERA (USA)

Edwin Rivera este unul dintre cei mai populari dansatori latini ai generatiei noastre. La 13 ani, mama lui îi dă un ultimatum: dans profesional sau școală militară; Edwin alege să danseze, devenind mai târziu coregraf, instructor, muzician, producător și DJ.

El călătorește în Los Angeles unde este descoperit de ambasadorul lui Albert Torres, care îl va îndruma pe Edwin în cariera sa de dans și divertisment

Edwin alege să creeze muzică care își exprimă pasiunea, dansul, așa cum o trăiește, primul album muzical Edwins,fiind „Soul of a Dancer”.

Style: Salsa 
Workshop: 2
Show: 
Others: Juriu , MC
Entertainment 

MANUEL & BELEN (ARG)

Manuel Calderon & Belen Maggi sunt carimatici si plini de energie.

Campioni World Latin Dance Cup Argentina 2015, Campioni Euroson Latino 2017 si vicecampioni la Salsa Open in Argentina 2018, aceasta pereche va incinge ringul de dans cu stilul lor unic.

Style: Salsa 
Workshop: 2
Show: 2
Others: 

Italy UMBERTO NOCITA (ITA)

De-a lungul anilor a studiat și a lucrat cu cei mai mari muzicieni, dansatori și artiști din lume.

Fiecare dintre ei și-a lăsat amprenta asupra dezvoltării lui Umberto și a contribuit, la crearea stilului său unic.

Interesul și pasiunea lui Umberto pentru muzica latină l-au determinat să exploreze o mulțime de stiluri de dans, să creeze un număr mare de coregrafii, să participe la diferite concursuri de dans și să interpreteze cele mai mari scene din lume.

Style: Salsa 
Workshop:
Show: 1
Others: Juriu 

FRANCO ROCHA ( SPA)

Franco Rocha spune : ” A dansa e un stil de viata , e modestie, respect, multa munca si sacrificiu. Multumesc vietii ca fac ceea ce imi place”.

Franco Rocha a castigat bronzul la  World Latin Dance Cup – Salsa Soloist Man Pro 2019, clasandu-se pe locul 3 la cea mai apreciata competitie de gen.

Style: Salsa  
Workshop: 3
Show: 2
Others: Bootcamp

LATIN WHITE (ITA)

Latin White vine pentru prima oara in Romania la 15th Romania Salsa Week Festival. Trupa Latin White va fi pe scena festivalului o noutate , fiind formata doar de dansatori de gen masculin.

LATIN WHITE  este compusă de Johnny Loprete, Devid Leone și Marco Salerno. Baietii s-au născut în sudul Italiei, în Calabria, Catanzaro. Au început să danseze la  Academia Roby G în Catanzaro,  diferite stiluri de salsa, rumba, afro folclor cubanez, hip hop și dans contemporan. Roby G a fondat in 2016 grupul Grupul Latin White , grup pe care il conduce si promoveaza la cele mai importante congrese internaționale.

Carismatici, atletici si plini de energie, italienii vor incinge ringul de dans.

Style: Salsa 
Workshop: 2
Show: 2
Others:

FranceLOLO EL RUMBERO (FRA)

Lolo El Rumbero este profesor , coregraf de salsa, bachata, kizomba, reggaeton, dancehall .

Este cunoscut pentru energia debordanta, talent si stilul sau autentic.

Friends Love to Party at Romania Salsa Week 2019

Style: Salsa Cubana
Workshop: 2
Show: 2
Others: Entertainment, Juriu

 GATICA (NOR)

Gatica Brodin este artista care debordeaza naturalete si eleganta.

Ne vom lasa vrajiti de miscarile sale pe ritmuri de bachata si impreuna vom porni in pasi de dans , intr-o calatorie incredibila.

Friends.Love.Party!

 

Style: Bachata 
Workshop: 3
Show: 1
Others: Juriu

BACHATA

FRANK SANTOS (DOM)

Frank Santos este unul dintre cei mai talentati artisti din Europa.

Originea sa dominicana il recomanda a fi o aparitie exotica , alaturi de partenera sa , frumoasa Gatica.

Frank Santos si Gatica vin la Salsa Week pentru a ne incanta cu un show exceptional de bachata.

 

Style: Bachata 
Workshop:3
Show:1
Others: Juriu 

 KIKO ORTEGA (SPA)

Kiko & Christina au avut primul workshop de bachata impreuna in 2013, air din 2014 au decis să se mute în Hamburg, Germania pentru a introduce stilul Bachata senzual în zonă , fiind motivați să împărtășească pasiunea lor. După ce au creat proiectele lor de dans KC, au început să călătorească la diverse festivaluri de dans din întreaga țară.

Au fost primii care au organizat un concurs național Bachata, împreună cu evenimentul Senzual Station – Hamburg, care a început să fie un week-end mic, primul eveniment anual Bachata în oraș cu artiști internaționali și este acum mare Festivalul Bachata din Hamburg.

În 2017 s-au mutat la Basel, Elveția, în scopul de a crea un concept de predare a bachatei la școală de dans „Salsa Bailamos“.

Style: Bachata
Workshop: 2
Show: 1
Others: 

CHRISTINA ORTEGA (SPA)

Kiko & Christina au avut primul workshop de bachata impreuna in 2013, air din 2014 au decis să se mute în Hamburg, Germania pentru a introduce stilul Bachata senzual în zonă , fiind motivați să împărtășească pasiunea lor. După ce au creat proiectele lor de dans KC, au început să călătorească la diverse festivaluri de dans din întreaga țară.

Au fost primii care au organizat un concurs național Bachata, împreună cu evenimentul Senzual Station – Hamburg, care a început să fie un week-end mic, primul eveniment anual Bachata în oraș cu artiști internaționali și este acum mare Festivalul Bachata din Hamburg.

În 2017 s-au mutat la Basel, Elveția, în scopul de a crea un concept de predare a bachatei la școală de dans „Salsa Bailamos“.

 

Style: Bachata
Workshop: 2
Show: 1
Others: 

DIEGO & PAOLA (COL)

Diego si Paula fac parte din trupa Clave Latina Salsa, campionii World Latin Dance Cup in 2018.

Campioni naționali la profesioniști și juniori cabaret cu grupul in  2016, 2017, 2018 .

Friends love party !

Style: Salsa
Workshop: 1
Show: 1 
Others: 

ARNOLD & SARAH (CMR & BEL)

Nascut in Camerun, Arnold este un artist care imbina Kizomba, Semba, Afrohouse și alte stiluri africane.

Workshopurile lor sunt o sursa de inspiratie pentru ca au un amestec de schimb de cunoștințe și experiență distractivă.

Sarah & Arnold pun un accent deosebit pe elementele de bază, stăpânire și detaliere.

Style: Kizomba
Workshop: 2
Show: 1
Others: Juriu

Bulgaria PAMBOS & ELI (BUL)

Pambos Agapiou studiaza dansurile grecești si cipriote in cea mai renumita scoala de dans.
Este specializat in balet, jazz, flamenco, latino si dansuri sociale (salsa).
In 2003, formeaza grupul Los Pambos, grup cu care participa, in calitate de performeri si instructori, la cele mai bune festivaluri de salsa din lume.
Incepand cu anul 2007 Pambos organizeaza evenimentele salsa: Balkanski Salsa Congres la Borovets si National Salsa Congress in Stara Zagora.
Friends love to party !

Style:Salsa 
Workshop: 2
Show: 1 
Others:MC, Juriu 
Entertainment 

ColombiaRomaniaWILMARK (COL & ROU)

Sufletul lui calatoreste zilnic intre Columbia si Romania.

Columbia – patria mama cu aroma calda si blanda a unei copilarii fericite si Romania – tara care i-a adus in viata, cele doua mari iubiri: familia si salsa.

Wilmark este artistul cameleon care iubeste provocarile, un amabasador al culturii columbiene si al salsei.

Rasfatat al scenei si iubit de lumina reflectoarelor pentru accentul sau exotic, stilul volubil si spiritul liber, Wilmark ramane acelasi om deschis si pozitiv.

Style: Salsa
Workshop: 1 
Show:
Others:MC, Entertainment 

RomaniaRADU MANOLE (ROU)

Dacă ar fi să îl caracterizăm pe Radu, multiplul campion național și campion mondial în câteva cuvinte, acelea ar fi muncă, pasiune și talent.

Aceste ingrediente îl ajută pe Radu să ofere publicului imaginea unui copil special, cu o pasiune deosebită- dansul!

Style: Salsa 
Workshop: 1
Show: 1
Others:

RomaniaCATALIN & ANDREEA (ROU)

Catalin Munteanu este instructor si fondator al scolii de dans iDance din București. Numeroasele participari si premii obtinute la festivalurile de salsa naționale și internaționale reflecta cei 20 de ani de experienta in acest domeniu, experienta incununata de cele doua cupe aduse Romaniei in urma reprezentării tarii la Campionatul mondial de salsa 2017 din Orlando Florida: locurile 1 si 3 alături de elevii sai de la iDance Studio.

Andreea Munteanu este instructor acreditat al scolii de dans iDance  din Bucuresti. A inceput  sa activeze ca dansator afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv de la varsta de 13 ani. In 11 ani de activitate in acest domeniu a castigat numeroase premii importante. La varsta de 24 de ani s-a indragostit iremediabil de SALSA si de atunci studiat profund acest domeniu, s-a perfectionat alaturi de artisti finalisti la campionatul mondial, a participat la foarte multe festivaluri si competitii care i-au adus rezultate foarte bune atat national cat si international.

Style: Salsa
Workshop: 1
Show: 1
Others:

SALSA FACTORY (ROU)

Salsa Factory, inca de acum 11 ani de cand a luat nastere, si-a dezvoltat un stil unic, original de a preda, iar, pe langa acest fapt, numeroasele titluri pe care le-a castigat la concursuri, atat in Romania, cat si in afara tarii, o recomanda ca fiind una dintre cele mai prestigioase scoli din Romania.

Valentin si Laura, va invita sa luati parte la workshopul lor, de unde, cu siguranta, veti pleca mult mai castigati si fericiti cu lucruri noi invatate.

Ne vedem cu ei la Romania Salsa Week!

Style: Bachata 
Workshop: 1
Show: 1
Others:

RomaniaLORENZO & IRINA (ROU)

Lorenzo si Irina au descoperit comunitatea latină în 2008 iar 7 ani mai târziu, după o mulțime de proiecte și parteneriate, au decis să lucreze împreună, infiintand Global Latino București.

Cei doi sunt dansatori latino internaționali, iar inimile lor bat pe ritmurile bachatei senzual. Lorenzo si Irina s-au concentrat pe călătoriile și dansurile din jurul lumii, în țări precum Spania, Italia, Grecia, Turcia, Suedia, Slovenia, Franța, Germania, Bulgaria, în scopul de a învăța și de a-i face pe alții sa se indragosteasca de acest dans latin.

Stilul lor se bazeaza pe miscari senzuale, mișcări ale corpului, eleganță și principii de conducere si urmare in dans .

Style: Salsa
Workshop: 1
Show: 1
Others:

Dominican Republic STARLIN BELÉN (REP. DOM)

Starlin Belén va reprezenta in cadrul festivalului conceptul Prodance By Wilmark.
Prodance Latin Dance Fit aduce un plus de prospetime si un workshop de zumba in piscina.
Friends love to party !

Style: Zumba pool
Workshop: 1
Show: 1
Others: Entertainment

RomaniaSONRISA DANCE CENTER (ROU)

Sonrisa Pro Team

Cu o experienta de peste 15 ani de dans, cele 3 perechi ale clubului Sonrisa din Cluj Napoca, si-au unit fortele si astazi reusesc sa reprezinte cu mandrie comunitatea salsa din Romania atat la nivel national cat si international.
Dupa multe aparitii, concursuri castigate (salsa/kizomba) si workshop-uri sustinute in intreaga lume, Sonrisa Pro Team s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate trupe de salsa din Romania.

Style: Salsa
Workshop: 1
Show: 1
Others:

RomaniaBAILARTE (ROU)

BAILArte DANCE SCHOOL: „More then salsa”
Este una dintre cele mai indragite si renumite scoli de salsa din Romania, infiintata in 2009 in Cluj -Napoca. 
Scoala este condusa de Bogdan Cotiso Nistorica si Carolina Capitan, Vicecampioni Nationali in 2007, coregrafi si performeri in acelasi timp.
Formatia scolii BAILArte este apreciata pentru show-urile surprinzatore si originale, aceasta castigand titlul de BEST ROMANIAN SALSA TEAM in 2012 in cadrul Romania Salsa Week si mandrindu-se si cu alti lauri la concursurile nationale de rueda de casino (locul I, II si III in repetate randuri) si multiple premii cucerite de curanti!!!
BY CE…? BAILArte!!!

Style: Salsa
Workshop: 1
Show: 2
Others: Juriu

Meniu
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?