fbpx

Jack & Jill

REGULAMENT

Inscrierea este gratuita, data limita a acesteia fiind 10 Iulie 2019.

Numarul limita de perechi este de 20.

Se pot inscrie in concurs doar persoanele care au week full pass, week party pass.

Anul acesta avem pe langa week full pass-ul garantat la Romania Salsa Week 2020 si un premiu special din partea organizatorului.

FORMULARUL SE VA COMPLETA IN FORMAT WORD, TRIMIS  la adresa de e-mail: romaniasalsaweek@gmail.com, cu OBLIGATIVITATEA DE A SEMNA DOCUMENTUL IN MOMENTUL SOSIRII LA EVENIMENT.

Tel. : +407 2000 9000

Pentru inscriere, va rugam să:
1. Consultați politica noastră de confidențialitate.
2. Descărcați si să completați formularul de mai jos:

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentului European nr. 2016/679, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

Ca atare, organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Regulamentului European nr. 2016/679, urmatoarele drepturi: Dreptul la informare, Dreptul la rectificare, Dreptul la stergerea datelor, Dreptul la restricţionarea prelucrării, Dreptul de opoziţie, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul de a depune plângere, Dreptul de retragere a consimţămantului.

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator exclusiv pentru a informa participantii cu privire la noi concursuri si alte informatii care privesc demersurile organizatorului pentru promovarea dansului si a festivalului.

La cererea in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Meniu
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?