fbpx

Romania Latin Dance Cup

Regulamentul concursului il gasiti mai jos. Mentionam ca acesta este supus Regulamentului international World Latin Dance Cup, prin urmare poate suferi modificari.

Data limita a inscrierii este 10 Iulie 2019.

Aceasta se face pe baza formularului plus taxa de inscriere.

Se pot inscrie in concurs doar persoanele care au week full pass , week party pass , weekend full pass sau weekend party pass.

RLDC KIDS PREMII:

Locul I al diviziilor solo si pereche RLDC KIDS este rasplatit prin calificarea la “World Latin Dance Cup”, Medellin, Columbia, plus Full Pass la urmatorul Festival Salsa Week Romania.
Locul I al diviziilor trupe RLDC KIDS  este rasplatit prin calificarea la “World Latin Dance Cup”, Medellin, Columbia, plus Party Pass la urmatorul Festival Salsa Week Romania.
Marele premiu de 1000 ron va fi castigat de cel (cei) care au cel mai mare punctaj din toate diviziile de concurs, DOAR la calificarile nationale.

Pentru calificarile internationale locul intai se va premia cu calificarea la “World Latin Dance Cup”,Medelllin , Columbia.

RLDC ADULTI PREMII:

Locul I al diviziilor solo si pereche RLDC este rasplatit prin calificarea la “World Latin Dance Cup”, Medellin, Columbia, plus Full Pass la urmatorul Festival Salsa Week Romania.
Locul I al diviziilor trupe RLDC este rasplatit prin calificarea la “World Latin Dance Cup”, Medellin, Columbia, plus Party Pass la urmatorul Festival Salsa Week Romania.
Premiul de 500 euro va fi castigat de cel (cei) care au cel mai mare punctaj din toate diviziile de concurs, DOAR la calificarile nationale.

Tarif pentru categorii:

  • SOLO  – 30 euro / persoana
  • CUPLURI  – 50 euro / pereche
  • TRUPE  – 100 euro / trupa

Pentru inscriere, va rugam să:
1. Consultați politica noastră de confidențialitate.
2. Descărcați si să completați formularul de mai jos:

DIVIZII – VARSTE PERMISE

JUNIOR – 10-17 ani

CHILDREN – 3-12 ani

PROFESSIONAL – mai mare de 14 ani

SEMI- PROFESIONAL – mai mare de 14 ani

AMATOR – fara restrictii de varsta

PRO-AMATOR – fara restrictii de varsta

REGULAMENT RLDC

CRITERII DE JURIZARE

DIVIZII DE CONCURS

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Regulamentului European nr. 2016/679, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

Ca atare, organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Regulamentului European nr. 2016/679, urmatoarele drepturi: Dreptul la informare, Dreptul la rectificare, Dreptul la stergerea datelor, Dreptul la restricţionarea prelucrării, Dreptul de opoziţie, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul de a depune plângere, Dreptul de retragere a consimţămantului.

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator exclusiv pentru a informa participantii cu privire la noi concursuri si alte informatii care privesc demersurile organizatorului pentru promovarea dansului si a festivalului.

La cererea in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

ACESTE REGULI SUNT PROPRIETATEA  WORLD LATIN DANCE CUP INC.

ORICARE PARTAJARE A ACESTOR INFORMATII SUB ORICE ALTA IDENTITATE DECAT WORLD LATIN DANCE CUP INC ESTE IN VIOLARE DIRECTA A LEGILOR NOASTRE DE CONFIDENTIALITATE SI ESTE MOTIVUL PENTRU CARE VOM CERE SA NU MAI FITI PARTE A ORICAROR ACESTOR COMPANII CA ANGAJAT, PERFORMER, CONCURENT, VOLUNTAR SAU SUBCONTRACTOR.

VA MULTUMIM PENTRU SUPORT,
Echipa ROMANIA LATIN DANCE CUP (partener WORLD LATIN DANCE CUP INC.)

Meniu
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?